ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Οι TechItSerious είναι ο Αλέξης, ο Δημήτρης και ο Μιχάλης, 3 αδέρφια από τον Βόλο. Στο Youtube κανάλι μας βλέπετε σχεδόν καθημερινά, υλικό το οποίο χωρίζεται σε τρεις βασικές κατηγορίες: Gaming, Unboxings, Vlogs, ενώ όλα τα βίντεο μας έχουν τρία βασικά κοινά χαρακτηριστικά: τον αυθορμητισμό, το χιούμορ και το οικογενειακό κλίμα!

Στην ιστοσελίδα μας θα διαβάζετε νέα γύρω από τη Τεχνολογία και το Gaming, θα διαβάζετε αναλυτικά Reviews για κάθε προϊόν που παρουσιάζουμε και θα ενημερώνεστε για κάθε νέο βίντεο που ανεβαίνει στο κανάλι μας!

Παράλληλα εξειδικευόμαστε στο κομμάτι της παραγωγής βίντεο και της διαφήμισης μέσω των Techitserious Productions & Advertising! Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες Βιντεοσκόπησης & Μοντάζ, Φωτογραφίας, Δημιουργίας και Διαχείρισης σελίδων σε Social Media & Youtube, δημιουργίας Promo βίντεο, διαδικτυακής προώθηση/marketing, υπηρεσίες SEO. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε δουλειές μας γύρω από το βίντεο σε διάφορες κατηγορίες όπως Wedding & Baptism Teaser Videos, Promo Videos, Music Clips & Projects, Sports & Motorsports Projects, Cooking Videos κτλ

Μιχάλης

PR Manager, Gamer, Unboxer, Photographer

Ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας έχει επιστημονικό υπόβαθρο, με πτυχίο στην Ωκεανογραφία και MSc στην Διαχείριση Παράκτιων Περιοχών, ωστόσο άφησε τις θάλασσες για να ασχοληθεί επαγγελματικά με κάποια από τα χόμπι του, το gaming και την διαφήμιση.

Στους Techitserious θα τον δείτε να παρουσιάζει τα περισσότερα Unboxings με τον δικό του τρόπο και να παίζει κυρίως Sport και Strategy Games.

Στους Productions αναλαμβάνει την δημιουργία και διαχείριση Social media, έχει τον ρόλο του κύριου φωτογράφου, καθώς και του κύριου σκηνοθέτη. 

Αν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε επαγγελματική συνεργασία θα μιλήσετε με αυτόν, καθώς είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Techitserious.

Αλέξης

Gamer, Videographer, Video Editor, Photographer

Ο “βενιαμίν” της οικογένειας είναι απόφοιτος της Σχολής “Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας” και οι Techitserious ήταν δική του ιδέα το μακρινό πλέον 2014. Παρά το γεγονός ότι είναι ο μικρότερος ηλικιακά, έχει την μεγαλύτερη εμπειρία γύρω από το gaming καθώς έχει ασχοληθεί με περισσότερα από 400 videogames σε κονσόλες και PC.

Στους Techitserious θα τον δείτε να παίζει FPS, Racing, Survival και RPG Games. Επίσης είναι ο σκηνοθέτης και κύριος εικονολήπτης στα Unboxings και ο άνθρωπος που μοντάρει όλα τα βίντεο των Techitserious.

Στους Productions έχει τον ρόλο του εικονολήπτη, φωτογράφου και βασικού Video Editor.

Δημήτρης

Gamer, Unboxer, Videographer, Video Editor, CEO expert

O Δημήτρης αποτελεί την ψυχή των Techitserious, καθώς έκανε πράξη την ιδέα του Αλέξη! Είναι απόφοιτος της Σχολής “Τεχνολογίας Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών”  και η μεγάλη αγάπη του για την τεχνολογία τον έκανε έναν tech-expert.

Στα Unboxings θα τον δείτε να εξηγεί κατανοητά την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από κάθε προϊόν και να δίνει ουσιαστικές πληροφορίες προσπαθώντας να διακόψει την πολυλογία του μεγάλου του αδερφού. Η αγάπη του για την ταχύτητα τον έχει κάνει expert και στα Racing Games, αλλά αποφύγετε να τον παρακολουθήσετε όταν προσπαθεί να παίξει οτιδήποτε άλλο.

Στους Productions είναι ο κύριος εικονολήπτης, ενώ αναλαμβάνει σημαντικό κομμάτι και του video & photo editing.